Spoštovani starši!

Leto je naokoli in prišel je čas, ko odpremo svoja vrata staršem, ki vpisujete svoje malčke prvič v vrtec. Ker so letošnje leto zaznamovale omejitve druženja in prilagojena organizacija delovanja našega zavoda, smo dan odprtih vrat prilagodili tem razmeram.

Še dobro, da smo v vrtcu vedno polni idej in imamo veliko mero ustvarjalnosti ter prilagodljivosti. Strokovni delavci so za vas pripravili krasne predstavitve enot in našega vzgojno-izobraževalnega dela in verjemite, da so vredne ogleda. Preko posnetkov lahko zaznate utrip dneva v vrtcu in ne samo prostor ter dejavnosti, ki so vam bile predstavljene na dosedanjih dnevih odprtih vrat. Iz predstavljenega je lepo razvidna vloga in pomen predšolske vzgoje v današnjem času. Vrtci smo vzgojno- izobraževalne ustanove in imamo pomembno vlogo pri vzpodbujanju otrokovega razvoja na vseh ravneh. In ta vzpodbuda je še tako pomembna v današnjem času, ko se, zaradi epidemije, kaže tudi primanjkljaje na področju socialno-čustvenih kompetenc, gibanja in samostojnosti.

Vabimo vas, da si ogledate predstavitvene posnetke ter nas po potrebi kontaktirate za dodatne informacije glede vpisa otrok za naslednje šolsko leto.

Vljudno vabljeni!

Tomaž Popović,

ravnatelj

Prevrat 1

Prevrat 2

Tatenbach

Loče

Tepanje

Spoznajte naše dislocirane oddelke.

Zemljevid dislociranih oddelkov (ogled posnetkov na spodnjih povezavah = fotografijah);