Skoči na glavno vsebino
 

PROJEKTI

 

MALI SONČEK

V sodelovanju z Zavodom za šport RS  smo vključeni v gibalni/športni program za predšolske otroke. Vključeni so vsi oddelki vrtca, razen otroci do 2 let.

VARNO S SONCEM

V sodelovanju z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje ozaveščamo otroke, starše in delavce vrtca o pomenu zaščite pred škodljivimi posledicami sončnih žarkov pri aktivnostih na prostem.

PASAVČEK

Akcija »RED JE VEDNO PAS PRIPET«: ozaveščanje  za večjo varnost otrok med vožnjo in spodbujanje k uporabi otroških varnostnih sedežev in varnostnih pasov.

EKO PROJEKT (EKO ŠOLA/VRTEC)

Program Ekošola je mednarodno uveljavljen program celostne okoljske vzgoje in izobraževanja, namenjen spodbujanju in večanju ozaveščenosti o trajnostnem razvoju med otroki, učenci in dijaki skozi njihov vzgojni in izobraževalni program ter skozi aktivno udejstvovanje v lokalni skupnosti in širše. Naš vrtec se je z letošnjim šolskim letom prvič vključil v ta program. Naloga vrtca v prvem letu sodelovanja je ta,da se pridobi EKO zastava, za katero pa je potrebno izpolniti določene naloge. Naloge so vezane na razpisane dejavnosti, ki jih narekuje EKO šola/vrtec.

Dostopnost